måndag 23 mars 2009

Mantorp 22/3

Morsning
I lördags var det nära lite större pengar, åtminstone i min värld. Någon decimeter ifrån att systemet satt! Hade Verdi Sund fått nosen före JensPeter Hornline skulle man fått hämta ut 14 TKR plus det som tillkommer från 6- och 5-rättspotten. Tror det hade slutat på ca 18000 kr. Men härdad som man är tar jag nya tag.
I kväll på Mantorp startar flera intressanta hästar, framför allt i den sista avdelningen där Greger Fajersson tar ut sin blivande stjärna (?), Staro Capricorn, mot ett gäng som han inte bör få skrämselhicka av. Det är klart att Micke Sehlin´s Red Chili Leaf inte blir lätt att tas med om den löper som i debuten, men det den har visat upp efter det loppet har lämnat en hel del övrigt att önska.
Jag kommer nog inte själv att spela någon V65:a till kvällen men för dom av er som ska kan jag tipsa om några vettiga spikförslag.
I avdelning 2 startar Christina Medin´s häst nr 2 Main Ås. Björn Goop kör och hästen gick mycket bra efter galopp i förra starten. Mycket bra chans och i nuläget endast streckad på 45% av systemen. I den femte avdelningen återfinner vi nr 1 Youpie med Åke Svanstedt. Den var mycket bra redan i fjol som treåring och med ett lopp i kroppen (2:a bakom Bart Sjöhammar på V64) tror jag han leder runt om. Streckad på 69%. I den sjätte och sista avdelningen är det redan nämde 9 Staro Capricorn som är ett förslag till spik. Hetsar han inte upp sig och galopperar bör han runda det här gänget, kusken till trots!
Passar även på att leverera ett förslag till vinnarspel. Det får bli på nr 8 Lage med Olle Hedin i den tredje avdelningen. Möter ett ovilligt gäng och bör i normal form vara etta i mål.

Lycka till!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar