fredag 14 september 2012

V75 Åby 15/9

Howdy!

Mina skrällspikar fortsätter sitta. I onsdags var det Kazire De Bob som på ett imponerande sätt infriade mina förväntningar till drygt 13 gånger pengarna. Fortsättning lär följa för Joakim Wallin´s oslipade diamant, var så säkra. På det stora hela var jag dock inte rätt på det. V86-systemet orkade bara med att få fyra rätt, inte ens nära med andra ord tyvärr.
I torsdags spelade jag Dagens Dubbel på Gävle-travet och lyckades spika Such A Feeling till knappt 20 gånger pengarna. I den andra avdelningen hade jag streck för fem hästar där I´m The Answer visade sig vara bäst för dagen. DD-oddset skrevs till 158,59 och det blev åter en kväll med positivt kassaflöde!
Flytet jag för närvarande befinner mig i är makalöst och jag hoppas verkligen det ska leda till de stora pengarna, kanske gör det så redan på lördag!
Veckans V75 på Åby innehåller de båda heaten av Åby´s Stora Pris. Vi har alltså två avdelningar med samma deltagande hästar men med omvända startspår som ska göra upp om ära och evig berömmelse. Blir spännande att se om Commander Crowe ännu en gång gör slarvsylta av sina konkurrenter.
Jag har inte den rätta känslan den här veckan och väljer därför att hålla igen lite på radantalet.

Som vanligt ska jag dock försöka leda er rätt i jakten på miljonerna genom att avhandla avdelning för avdelning!

Håll tillgodo!

V75-1) Vi inleder med ett av dagens två huvudlopp ingående i Åby´s Stora Pris. Vid olika segrare i de båda  loppen avgörs det hela genom ett skiljeheat. som alla förstår blir 7 Commander Crowe svår för övriga att stå emot men jag dubblar systemet med 4 Sebastian K som antingen körs i ledningen eller liftar med i rygg på favoriten för att försöka slå sig förbi med hjälp av ett av de två extra innerspåren på upploppet.

V75-2) Jag gillar utstrålningen hos såväl 1 Bobbery som 7 Tab Hall, givna på kupongen. Jag gillar skallen på både 9 Cobol Queen och 8 Ochoa Bob. Jag gillar speeden hos underskattade 2 Ernst Hugo och 12 Keeping Julia. Jag gillar segerprocenten hos 4 Indesign och 6 Åge Hornline. Jag gillar dock inte att utelämna ett fåtal hästar varvid jag även streckar 3 Action On Line, 10 Ella Håleryd, 5 Twins Divigaflinga och 11 Gigant Crown. Helgarderat var ordet!

V75-3) Ett mycket fint försök i bronsdivisionen där jag finner dagens första singelstreck. Senast blev det galopp strax efter start i derbyuttagningarna med mycket stor markförlust som följd. Sättet hästen kom tillbaka på vittnar om toppform och felfri hade han varit med i derbyfinalen och tillhört favoritskaran, Han kan öppna hyggligt men jag tror inte det blir ledning per omgående, kanske inte senare heller. Bara han är först när mållinjen passeras är jag nöjd, 4 Manalapan! Spik.

V75-4) Jag har suttit och tittat på hästens upplopp från den senaste starten flera gånger och jäklar i min låda vad hon går till slut! Då var det första gången hon tävlade barfota runt om och jag hoppas det blir andra gången på lördag. Från ett i det närmaste perfekt utgångsläge tror jag på spets och slut eller möjligen ett snabbt avgörande via open stretch för 3 Exotic Sund! Spik.

V75-5) Nu är det dax för det andra heatet av Åby´s Stora Pris och jag gör likadant som i första. Jag streckar 2 Commander Crowe och 5 Sebastian K. Jag tror ingen annan kan vinna och jag förväntar mig ett skiljeheat mellan dessa båda kanoner.

V75-6) Loppet har verkligen öppnats upp efter strykningen av 12 Mr Picolit, så till den milda grad att jag väljer att helgardera även denna avdelning. Det finns flera hästar i loppet som känns kraftigt understreckade, t ex 2 Ricardo Des Ecus, 9 Harry Haythrow, 10 Gossip´s Winner och 11 Vinnalt Herkule.

V75-7) Favoriten 13 Saston svarade för en mycket stark prestation senast och formen är således på topp. Den långa distansen passar som hand i handske och även om 6 Boman känns intressant, liksom 15 Deuxieme Picsous tror jag Saston vinner och väljer att spika.

Systemförslag V75 Åby 15/9 (528 rader = 264 kr):

V75-1) 4-7
V75-2) 1-7-9-8-4-6-3-12-2-10-5-11
V75-3) 4 Manalapan
V75-4) 3 Exotic Sund
V75-5) 2-5
V75-6) 3-11-10-6-2-9-1-5-7-8-4
V75-7) 13 Saston

Lycka till! / @TravExperten

2 kommentarer:

  1. Finns det någon statistik över hur många rätt du haft?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr inte. Men i ärlighetens namn har v75 varit föga framgångsrikt. Skrällspikarna har däremot varit grymma på slutet. T ex State Of Liberty (v65, vann till 20 gånger pengarna efter mestadels dödens), Peaberry (v75, spets o slut till 13 gånger), Kazire De Bob (v86, vann trots två galopper till 13 gånger), Such A Feeling (dd, vann till 19 gånger o dubbeln satt till 158 gånger). Formen är med andra ord på topp. Endast v86 o v75-tips på bloggen dock, övrigt kommer på Twitter. Lycka till.

      Radera