onsdag 18 februari 2009

V64 Solvalla 18/2

Tjenixen igen!
Spännande omgång på Solvalla i kväll där dom där "jättelamporna" saknas! I avd. 1 tror jag mycket på favoriten nr 3 Bejing Man, Björn Goop. Spetsstriden borde stå mellan 1 Mr New Dawn och 2 Global Mind. Tror inte Global Mind tar en längd i starten med "grannespåret". Global Mind tar ryggen på 1:an, Mr New Dawn släpper till Bejing Man då han saknar lopp i kroppen. Goop bestämmer sedan i lugna Solvalla-lunken och hinner undan. Den som vill chansa plockar med nr 8 Gjedó Du Louvre, Leif Berggren. Schas med nr 7 Bonus Käll som inte imponerat i tre starter på slutet.
Avd 2: 2 Rea Montana blir klar favorit, med rätta. Den har nog bra chans om inte startspåret ställer till det. Jag väljer dock att gardera, och jag gör det i första hand med nyblivne V75-vinnaren 11 Blues Star. Tar oxå med formstarke 14 Metallica samt 9 Mr Big Step som kan mycket i ljusa stunder och där det låter positivt från stallet.
Avd. 3: Lågklassigt stolopp. Plocka med så många som möjligt. Största varningen utfärdas för nr 5 Jolie Girl, glöm heller inte nr 2 Supreme Casino.
Avd 4: Kvällen kanondrag!!! Nr 3 Ozzie Gold, Fredrik B Larsson. Fått för mig att detta är en häst med mycket hög kapacitet. Har nu startats i gång så sakteliga och spurtade imponerande senast efter att ha galopperat i starten. Spik!!!
Avd 5: Svårt att gå emot 10 Vanessa Du Ling med det senaste loppet på näthinnan. Måste dock ta med nr 11 Queen Of Rock som besitter ohyggliga fartresurser. Hoppas hon fungerar bakom hästar och att hon håller sig lugn, kan lätt bli för het. Om det återigen blir barfota runt om på nr 9 Ina Tilly törs jag inte plocka bort henne heller. Framspårshästarna får jag ingen feeling för men vill ändå varna lite för samtliga tre från Stig H:s stall: 2 Islay Broline, 3 Malabara och 5 Pallina.
Avd. 6: Har svårt att se någon annan än 4 Try To Win eller 10 Evening Star vinna det här. 5 Mr Sunlight hade jag trott mycket på normalt sett, men hästen har inte sett som bäst ut på slutet. En som väntat länge på att få vinna är nr 1 Foreign Life, om formen är konserverad kan han få ett drömlopp och med "sesam" på upploppet kan det bara smälla till.

Systemförslag: Avd 1: 3 Bejing Man
Avd 2: 2,11,14,9,4
Avd 3: 5,2,3,9,10
Avd 4: 3 Ozzie Gold
Avd 5: 10,9,11
Avd 6: 4,10,1,5

Systemet är på 300 rader och kostar 300kr att investera i. Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar