torsdag 26 februari 2009

Iskallt på Åby 26/2

Ingen som helst framgång på Åby idag. Det inleddes med att 3 Olganina galopperade som trolig vinnare av loppet i sista sväng. 1 Turnaround fick fritt i tid men ringrosten lyste igenom efter en allt för tuff inledning av loppet. Kvar på banan fanns 5 Rutger Raket med en viss Björn Goop och vann, återigen utan att imponera.
När det sedan i den tredje avdelningen var dags att syna spiken, 1 Skjald med Björn Goop, då drogs rullgardinen ned på nytt. Jag hade analyserat loppet fel visade det sig och vinnare blev Jocke Löfgren med riktigt fine 3 Hot Southwind. Gooparna har en del att jobba på vad beträffar Skjalds aktion, hästen bröt inåt, utåt och gav ett näst intill ofräscht intryck. Finns nog hög kapacitet i hästen då han visade bra fart och bättre rörelsemönster på rakorna. Han slutade tvåa i mål.
Sista två avdelningarna är inget att säga om. Vinnarna i dessa båda lopp hade jag aldrig en tanke på att ta med, och de bjöds på rena drömresorna medans favoriterna fick betydligt tyngre lopp. Svanstedts Master Danchip imponerade trots att han inte vann!

Nu slutar jag skriva för att påbörja djupanalysen av V75 på lördag. Men hav förtröstan, jag återkommer. Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar