lördag 9 februari 2013

V64 Solvalla 10/2

Howdy!

Då Solvalla ännu en söndag arrangerar V64 väljer jag att mycket kortfattat delge er en del av mina tankar kring omgången. Det blir ett minisystem där jag tar klar ställning för mina drag i de lopp sådana står att finna. För att det inte ska ta för mycket av min tid i anspråk nöjer jag mig med att ge kommentarer kring mina tipsettor. Chansar lite här och lite där, men det känns på förhand mycket intressant, som vanligt.
Håll tillgodo!

V64-1) Oj oj oj, vilken prestation hon svarade för senast efter stor startgalopp... Håller sig 6 Erica Heel bara till rätt gångart från början till slut tror jag ingen kan utmana. Kom igen Pasi, visa var skåpet ska stå!

V64-2) Söderholm kommer till Solvalla med sin 2 Ridgehead Flicka som såg helläcker ut vid dödensvinsten vid sitt förra huvudstadsbesök. Bra chans om lika bra. Garderar dock!

V64-3) Kallblod... Roliga att se men hopplösa att spela på, så lyder min uppfattning om dessa charmtroll. 13 Gärdsjö Viking bör ha toppchans men på grund av utgångsläget garderas han,

V64-4) Sent omsider verkar det ha lossnat för Hans-Owe´s läckre springare, 6 Laurentius Romeo. Var överlägsen senast från ledningen. Andra förutsättningar den här gången men jag tror det kan radas upp segrar framöver av denne pålle.

V65-5) Vem spetsar? Jag tror 1 Vic (struken)håller ut övriga och blir därmed att räkna med i ett öppet lopp. P g a strykningen av min förstarankade går tipset till 5 Don Qui Trot. Jag hoppas och tror på spets. Om det håller ända in i mål återstår att se. Låser loppet på två!

V65-6) Jag tycker 5 Fran Ebo svarade för en bra insats senast utvändigt om Pay Attention. Kan öppna snabbt och det är inte omöjligt att han tar hand om kommandot. Blir bortglömd som det ser ut i nuläget.

Söndagens Tokiga Fattiglapp

V64-1) 6 Erica Heel
V64-2) 2-7-9-4
V64-3) 13-3-7-4-11-10
V64-4) 6 Laurentius Romeo
V64-5) 5-9
V64-6) 5-10

Lycka till! / @TravExperten

3 kommentarer:

 1. Vic är struken, öppet för New Approach som har vunnit båda gåpngerna den startat från innerspår.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för info, såg det nyligen men litar inte på att han tar ledningen från spår 1 utan låser i stället loppet på 5 och 9. Men New Approach kan mycket väl visa sig vara bästa hästen och vinna. Lycka till!

   Radera
  2. Det som gör mig osäker på New Approach är att den aldrig haft framspår med autostart, öppnar väl säkert blixtrande bara för man gått emot ;)

   Radera