lördag 28 juli 2012

V75 Bollnäs 28/7

Skrubbelibubb på er!
Hinner inte skriva så mycket, vilket kanske kan vara till glädje för vissa, eller!? Ska i ärlighetens namn säga att tiden för djupanalys inte funnits denna vecka
Jag går direkt till analys och tips. Som vanligt avhandlar jag avdelning för avdelning.
Håll tillgodo!

V75-1) Kommer 5 Merger Blue Chip till ledningen hyfsat billigt måste hon vara sjuk eller totalt formlös för att förlora. Jag "chansar" och garderar med en häst från ett riktigt formstall. Daniel Redén har ruggig snurr på hästarna för dagen och här startar en som jag tror kommer vinna många lopp i sin fortsatta karriär, 4 Miss Sue V. Jag hoppas och tror det räcker med streck för dessa båda.

V75-2) Hyggligt läge på en favorit i form, kusken ofta ifrågasatt dock. Jag tror hursomhelst att 2 Kimono Pearl vinner och spikar.

V75-3) Gulddivisionen känns helgarderad med fyra streck. 4 Monster Drive är klar favorit och kanske är det så enkelt att det är spets och slut. Det låter uppåt på 3 Beanie MM och eventuellt kan han svara ut favoriten eller få en bra ryggresa, intressant. Pånyttfödde 7 Yield Boko vågar jag inte plocka bort som han såg ut senast. 8 Nahar har varit hårt betrodd men inte fått vinna. Nu rensar han däremot friskt men måste vara mycket bättre än senast om det ska gå vägen.

V75-4) Jag tror inte 7 Hallsta Lotus viker ner sig igen även om 1 Lomar såg bättre ut än på länge senast. Spik.

V75-5) Treåriga ston föranleder mig att strecka på lite. 10 Qvintette har bra chans, vunnit två gånger på Solvalla, räcker långt här. 7 La Contessa är favorit men frågan är var hon hamnar från start. Tror inte hon kan utnyttja springspåret. Streck för lägesgynnade 1 Jenna E, 2 Plum Wise As från Nurmos stall med Kontio i jollen, 3 Fortuna Sund som var ute mot bra hästar i E3-försök senast och 4 Hankypanky Pagan från unghästspecialisten Robert Bergh´s armada.

V75-6) 3 Flip A Coin har jag trott på mycket i varje start på slutet. Senast överraskade han mig med att öppna riktigt snabbt. Mycket bra chans om han mot förmodan skulle nå ledningen men han fungerar bra i ryggar oxå. 1 Mugger MM är nog den mest troliga att ta hand om ledningen, svår att plocka ner för övriga i sådana fall. 10 Montgomery Gel var vi nog många som hade gett upp hoppet om men oj vad han har utvecklats och är ett måstestreck. Jag nöjer mig med tre streck men vill varna för 4 Fritiof Piraten och för 5 First Lane.

V75-7) Fem streck i avslutningen. 3 Kejser KD är startsnabb och är ute över sin favoritdistans, chansar med honom som etta. 4 Parkin riskerar en tung resa om han inte bär så mycket respekt med sig att han blir släppt till spets, i sådana fall är loppet över. 1 Bagley blir giftig på kortspeed, rygg ledaren kanske vore något. 11 Mellby Sambuca, ska han hitta tillbaka till den riktiga toppformen? Jag vet inte, men har han gjort det kan han stå för en svepning på bortre lång som heter duga. Streckar även 6 Francais Du Gull som har kapacitet som räcker, måste dock ha lite tur inledningsvis att hitta ner i position, för inte lyckas han väl sno åt sig ledningen???

Systemförslag V75 Bollnäs 28/7 (720 rader = 360 kr):

Avd 1) 5-4
Avd 2) 2 Kimono Pearl
Avd 3) 4-3-7-8
Avd 4) 7 Hallsta Lotus
Avd 5) 10-7-1-2-3-4
Avd 6) 3-1-10
Avd 7) 3-4-1-11-6

Lycka till! / @TravExperten

3 kommentarer:

  1. Ser bra ut, förutom spiken på Jansson i andra...Har du inte lärt dig det att Jansson är kass?:)
    Nåväl, vi har i alla fall samma hästar i sista:)
    Önskar dig stort lycka till!!

    SvaraRadera
  2. Stort grattis till sjuan!! Riktigt snyggt och bra jobbat!! Jag är en klant, så enkelt är det:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, du är kungen! Jag får vara nöjd även om det är lite tråkigt att utdelningen inte blev högre.

      Radera